Els busos metropolitans, amb els Amics de Can Ruti

 

L’empresa Tusgsal, que gestiona les línies d’autobusos a la zona de Badalona i la seva rodalia, ja és Amiga de Can Ruti, com també ho és Teletransfer, l’empresa que explota els espais publicitaris en aquests autobusos metropolitans. Des d’aquesta setmana i fins passat Reis, després de la campanya de Nadal, cinc dels autobusos de les línies que uneixen Badalona amb el campus hospitalari de Can Ruti llueixen publicitat dels Amics de Can Ruti: Tusgsal n’ha cedit els espais i Teletransfer n’ha produït les peces. Totes dues empreses hi han col·laborat de manera solidària.

Els Amics de Can Ruti és la plataforma que agrupa totes aquelles persones, entitats i empreses que són solidàries amb la tasca que es fa al campus, ja sigui docent, assistencial i, principalment, la recerca. Els Amics de Can Ruti, impulsat i gestionat per l’IGTP, és una eina clau de mecenatge, alhora que vol projectar el Campus Can Ruti com un punt de trobada d’algunes de les institucions de referència en l’àmbit de la biomedicina.

Hi ha moltes maneres de ser Amic de Can Ruti, de col·laborar i fer possible el projecte. Descobreix de quantes maneres pots donar suport a la tasca que es desenvolupa a Can Ruti, com ja ho han fet Tusgal i Teletransfer.

A més de l’Institut i l’Hospital Germans Trias i Pujol, les altres institucions que formen part de la plataforma són la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Institut Català d’Oncologia (ICO), Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, el Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITS i Sida a Catalunya (CEEISCAT), la Fundació Lluita contra la Sida (FLS), l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, el Banc de Sang i Teixits, l’Institut de Diagnòstic per la Imatge (IDI); i l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol).

Leave your comment