Amics de Can Ruti i Badacentre s’uneixen per a donar suport a la recerca i assistència mèdica

Durant els mesos de setembre i octubre, 150 botigues del centre de Badalona van ajudar a difondre la tasca d’Amics de Can Ruti

31/10/2023

El setembre passat, Amics de Can Ruti i Badacentre es van unir per a acostar el Campus Can Ruti al centre de Badalona i, així, continuar teixint vincles amb les persones que formen part de la ciutat. Durant dos mesos, 150 botigues associades a Badacentre, Associació de comerciants del centre de Badalona, van ajudar a difondre la tasca d’Amics de Can Ruti amb cartells a l’interior i exterior dels establiments. Aquest tipus d’accions serveixen per a donar a conèixer el treball que fan els més de 4.500 professionals de l’Hospital Germans Trias i dels instituts de recerca que formen part del Campus Can Ruti i, també, subratllar la importància de col·laborar amb la investigació i assistència mèdica.

Cinto Gubern, president de Badacentre, esmenta sobre aquest tema: “La Junta Directiva de Badacentre s’enorgulleix d’haver pogut col·laborar amb Amics de Can Ruti en aquesta campanya. Estem feliços per la complicitat dels nostres establiments associats, i la seva predisposició per a ajudar en la difusió de la inestimable labor que Amics de Can Ruti duu a terme. Aquesta entitat és una valuosa xarxa de persones i organitzacions compromeses amb la salut dels ciutadans, i el seu suport a la recerca al Campus Can Ruti, així com l’enfocament en el benestar dels pacients a l’Hospital Germans Trias, són dignes d’admiració. A través de petites accions com a donacions i voluntariat, estem contribuint a millorar la salut de moltes persones. Cada Amic o Amiga que s’uneix a aquesta causa aporta una millora significativa. Agraïm a totes les persones que participen i encoratgem a unes altres, a unir-se a aquesta noble causa.” 

Gràcies a Badacentre, a les botigues associades i a totes les persones que s’han acostat a Amics de Can Ruti gràcies a aquesta campanya. Si vols donar suport a la recerca i assistència mèdica, fes clic aquí.