Amics i Amigues de Can Ruti visiten els laboratoris de l’IGTP

Una manera d’agrair a les persones que ens donen suport i que puguin veure de primera mà com les seves contribucions fan possible la investigació mèdica.

05/07/2022

El dissabte 2 de juliol es va fer la primera visita del 2022 organitzada per Amics de Can Ruti a les instal·lacions de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). La Dra. Marta Monguió Tortajada del Grup de Recerca en Insuficiència Cardíaca i Regeneració Cardíaca (ICREC), el Dr. Josep Manyé del Grup de Recerca en Malalties Inflamatòries Intestinals i el Dr. Jordi Petriz del Grup de Recerca de Citòmica Funcional, van acompanyar a 25 socis/es d’Amics de Can Ruti durant el recorregut. 

La visita va començar amb una presentació del Campus Can Ruti i de l’IGTP específicament, juntament amb una introducció a les investigacions que duen a terme els grups esmentats. El matí va continuar amb un recorregut pels laboratoris i les plataformes de suport a la recerca, on els nostres amics i amigues van poder descobrir com és un dia de treball a l’institut, fer observacions a través de microscopis, veure els congeladors i tancs de nitrogen on s’allotgen les mostres i preguntar als nostres científics i científiques totes les seves inquietuds. 

Les visites als laboratoris són una iniciativa per conèixer i trobar-nos amb les persones que ens donen suport i fan possible la recerca. Durant el recorregut, els convidats/des van tenir l’oportunitat d’observar com les aportacions es transformen en una ajuda real perquè el nostre personal investigador pugui continuar els seus projectes científics. 

Si vols ser part de la propera visita, estigues atent a la nostra newsletter per assabentar-te de les pròximes dates.