Concert Coral a Mataró dona 2064,65€ per a la recerca a COVID persistent

Una iniciativa solidària per homenatjar a les víctimes de la COVID i millorar la vida dels pacients afectats per aquesta malaltia.

14/03/2022

El 12 de març es va celebrar el concert en homenatge a Josep Serra i a les víctimes de la COVID a la Parròquia de Sant Josep a Matarò. L’esdeveniment va recaptar 2064,65€ en benefici de la recerca en COVID persistent que es realitza al Campus Can Ruti. 

El Cor Madrigalista, la Coral La Nota, la Coral La Perla de l´Havanna i Primavera per la Pau van ser els protagonistes d´aquest concert benèfic organitzat amb la col·laboració de la Federació Catalana d´Entitats Corals, la Parròquia de Sant Josep, Amics de Ca l’Arenas i Càritas Interparroquial de Mataró. Gràcies a aquestes agrupacions i els assistents, es van recaptar més de 2000€ per al projecte de recerca Bases Neuronals i impacte cognitiu i social de la COVID persistent que es realitza a l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa i l’Institut d’Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol. 

El Grup de Recerca Translacional a l’Atenció Primària – TranslAP van agrair la iniciativa i donacions al concert a benefici.

El concert no només tenia com a objectiu fer un homenatge a les víctimes de la pandèmia sinó també posar en relleu la importància de la investigació per tractar les persones que continuen afectades per aquesta malaltia. És per això que la donació es destinarà a investigar els símptomes neurològics, neuropsicològics i neuropsiquiàtrics de la COVID persistent i l’impacte en la vida quotidiana dels pacients, amb l’objectiu de millorar l’assistència i el tractament. Si vols col·laborar amb aquesta investigació, ho pots fer aquí.