“Juguem x Can Ruti”, un torneig de pàdel solidari per donar suport a la investigació de la COVID persistent en infants i adolescents

Més de 150 participants i una recaptació de 4.600€ han estat el resultat d’aquesta jornada esportiva.

04/04/2022

El 2 d’abril es va celebrar el Torneig de Pàdel “Juguem x Can Ruti”, una iniciativa solidària que ha aconseguit recaptar 4600€ en benefici de la recerca de la COVID persistent pediàtrica al Campus Can Ruti. 

La trobada va ser organitzada per un grup d’infermers de l’Hospital Germans Trias per homenatjar l’esforç i la dedicació dels professionals sanitaris durant la pandèmia. Aquesta edició, organitzada juntament amb Amics de Can Ruti amb el patrocini de Conservas DANI, ha estat tot un èxit: hi han participat 160 persones que han gaudit de la competició i els obsequis i, entre tots els assistents, s’han donat 4600€ per la recerca. 

Aquesta donació és un gran impuls per a la Unitat Multidisciplinar de COVID persistent pediàtric de l’Hospital Germans Trias. Gràcies a aquesta ajuda, es podran continuar els estudis en la salut física, emocional, neurocognitiva i nutricional dels pacients pediàtrics i instaurar un pla terapèutic personalitzat. Si vols donar suport a aquest projecte, pots fer la teva donació a través d’Amics de Can Ruti.