La 3a edició del Torneig Benèfic de Golf Pep Anglès – Amics de Can Ruti recapta més de 13.000€

Les donacions es destinaran a la recerca en obesitat infantil que es realitza al Campus Can Ruti.

21/06/2022

Amics de Can Ruti al costat de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) i el Club de Golf Sant Andreu de Llavaneres va celebrar, el passat dijous 16 de juny, el 3r Torneig Pep Anglès – Amics de Can Ruti a benefici de la recerca en obesitat infantil. L’esdeveniment solidari ha estat un èxit, es van recaptar més de 13.000 €, superant les donacions de l’any 2021. 

La nova edició del torneig patrocinada per Porsche Barcelona va reunir 76 jugadors que van gaudir de la jornada esportiva en un camp de golf magnífic amb vistes al mar. En acabar la competició, van celebrar amb altres convidats un sopar amb música en viu i un sorteig amb varietat d’obsequis donats per les empreses col·laboradores. La iniciativa també ha comptat amb el suport de Jordi Villacampa, exjugador de bàsquet de La Penya i ambaixador d’Amics de Can Ruti, i de l’humorista i actor Jordi Rios. 

Entre inscripcions, tiquets per al sorteig i donacions es van recaptar més de 13.000 € que es destinaran a la investigació en obesitat infantil que realitza el grup de recerca liderat pel Dr. Manel Puig Domingo. Les donacions són clau perquè la recerca avanci: gràcies al suport dels participants podrem continuar l’estudi sobre el desenvolupament de l’obesitat i malalties metabòliques en edat infantil i, així, millorar la salut dels pacients i evitar que desenvolupin problemes seriosos a l’adultesa. 

Agraïm als participants i empreses col·laboradores: Porsche Barcelona, ​​Forchetta,  Garda, Caves Torelló, Mahou, Solan de Cabras, Graupera Concept, Club de Golf de Sant Andreu de Llavaneras, Flors Anglès, Bardinet, La Roca Village, Sebago, Crisderma, AVPlus Barber, Assolim Food, Gasol Foundation, Joan Bertran, Laura Bertran, Vins Eole, Formatges Nuri, Hort de la Marisa, Basi Group, Anna&Faure, Milar, Benetton, Restaurant Catalina, Restaurant Mas Pou, PGA Catalunya,  l’arquitecte Tresserra, Intersport, Julia, Cottet, Bra, Monix, Casadevall, Endor Technologies, Jimmy Boyd, Can Bech, Silver Sanz, Srixon, Sofia Balut Paez, Nomon, Pardo Yachts, Exsanet, AlcuraHealth,  Bilif Project, Grup Constant, Los Santos, Espinaler, Frankfurt Parera, Can Cuyàs, Condis, Bourgini, Smile, Bohi Spa, Caves Blancher, Chipi, Marc Perez, Joan Gonzalez, La Habitación de Nekane, Angeles Arellano, Schweppes, Choose, Apropity i Àrea Gestió. 

Pots veure més imatges del Torneig Benèfic aquí