Personal d’infermeria de l’Hospital Germans Trias i Amics de Can Ruti organitzen el Torneig de Pàdel Solidari “Juguem x Can Ruti”

La jornada esportiva es realitzarà a benefici de la recerca en COVID persistent en infants i adolescents.

28/02/2022

El 2 d’abril se celebrarà el Torneig de Pàdel Solidari Juguem x Can Ruti, una trobada solidària per donar suport a la recerca a COVID persistent pediàtrica que es realitza al Campus Can Ruti. 

El torneig va sorgir com a iniciativa d’un grup d’infermers quirúrgics de l’Hospital Germans Trias per celebrar l’esforç i la dedicació dels sanitaris durant la pandèmia. Després de fer dues trobades entre el personal de l’hospital durant el 2021, van decidir organitzar juntament amb Amics de Can Ruti un Torneig obert al públic i a benefici. Aquesta edició, patrocinada per Conserves DANI, se celebrarà a UP Pàdel Magic Barcelona (Carrer Concordia 1, Badalona), on de 9.30 a 20hs 160 persones hi participaran i podran accedir a regals i premis. 

Totes les donacions recaptades es destinaran a la recerca en COVID persistent en infants i adoslescents a Can Ruti. La Unitat Multidisplinar de COVID persistent pediàtric de l’Hospital Germans Trias estudia l’estat de salut física, emocional, neurocognitiva i nutricional dels pacients i instaura un pla terapèutic personalitzat que inclou rehabilitació física, neurocognitiva i suport psicològic. Si vols donar suport a aquesta investigació, pots fer la teva donació a través d’Amics de Can Ruti