Fes-te Amic

Descobreix com ens pots ajudar!

El Campus Can Ruti és un espai per a la salut, per a cuidar-la i per a millorar-la. Et convidem a formar part d’aquest gran projecte, obert a tothom. La teva col·laboració, per petita que sembli, és important per a nosaltres.

Ho pots fer de moltes maneres: econòmicament, amb el teu temps o ajudant-nos a arribar a més gent. Ens pot ajudar molt més del que et penses!

Fes-te Amic de Can Ruti

Ser Amic de Can Ruti és adquirir el compromís d’ajudar-nos a mantenir l’activitat. La teva aportació periòdica ens permet garantir la continuïtat de projectes de recerca i assistencials, o començar-ne de nous. Tu decideixes la quantitat, nosaltres la farem gran per petita que a tu et sembli!

Dona a projectes puntuals

Fes una donació puntual als Amics, o a un projecte concret que treballa en investigar les malalties o per millorar l’estada dels pacients a l’Hospital. La teva aportació econòmica tindrà un destí específic. Coneixes tots els nostres projectes?

Metgessa atenent un nen a la consulta

Dona el teu temps

Forma part de la família dels Amics de Can Ruti com a voluntari. Pots dedicar el teu temps a ser al costat dels pacients i familiars durant l’estada a Can Ruti. Una col·laboració que ens ajuda a oferir una assistència més humana.

Sala de donacions de sang

Dona sang

La teu donació de sang, plasma i/o plaquetes significa una ajuda enome per a diversos tractaments i intervencions quirúrgiques que duem a terme cada dia al nostre hospital.

Infermeres amb un nadó

Dona el teu llegat solidari

El teu herència o llegat solidari es converteix en una contribució vital a el futur de la investigació i la salut de la nostra comunitat. 

Foto d'un grup nombrós de persones després d'una visita

Empreses amigues

Teixir aliances amb empreses ens ajuda a poder fer realitat molt projectes, fer millores i donar continuïtat a programes científics. Ens vam unir amb entitats responsables que comparteixin els nostres valors i compromeses a generar canvis positius en la nostra societat.

*Totes les donacions es poden deduir fiscalment, nosaltres en farem la gestió per obtenir els certificats necessaris. Descobreix els avantatges fiscals que té ajudar-nos.