Amics de Can Ruti organitza una jornada divulgativa amb motiu del Dia Mundial de la Recerca en Càncer

L’acte s’emmarca en les accions pel 40è aniversari de l’Hospital Germans Trias i ha comptat amb la col·laboració del Museu de Badalona, l’Ajuntament de Badalona, l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’Hospital Germans Trias.

25/09/2023

Un dels objectius de Amics de Can Ruti és acostar la recerca que es realitza al Campus Can Ruti a la comunitat de Badalona. Amb aquesta finalitat, el diumenge 24 de setembre es va dur a terme una jornada de xerrades i tallers pel Dia Mundial de la Recerca en Càncer en el Museu de Badalona i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i l’Hospital Germans Trias. 
 


Durant el matí, les famílies de Badalona van assistir a xerrades i tallers amb jocs i experiments a càrrec d’investigadores del Campus Can Ruti: 

  • Dra. Anna Martínez-Cardús, coordinadora científica del Grup de Recerca Aplicada en Oncologia de Badalona (B·ARGO) de l’ICO-IGTP i CARE-IGTP. 
  • Dra. Núria Mulet, oncòloga B·ARGO-ICO i CARE-IGTP. 
  • Dra. Sofía España, oncòloga B·ARGO-ICO i CARE-IGTP.  
  • Dra. Eva Martínez-Balibrea, líder del grup de recerca en Resistència, Quimioteràpia i Biomarcadors Predictius de l’IGTP, PROCURE-ICO i CARE-IGTP. 

A través de les diferents activitats, els assistents van conèixer què és i com es produeix el càncer, com afecta el càncer colorectal i el melanoma específicament, i quines recerques es duen a terme al Campus Can Ruti. 
 
Si vols assistir a la pròxima xerrada o activitat divulgativa, segueix-nos en Instagram o subscriu-te a nostra newsletter per a assabentar-te de totes les novetats i agenda.