La 4a edició del Torneig Benèfic de Golf Amics de Can Ruti hosted by Pep Anglès, ha estat un èxit de recaptació

Les donacions han arribat a 17.860 € que es destinaran a la recerca en càncer de tiroide

11/07/2023

El passat 6 de juliol, Amics de Can Ruti juntament amb l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) va celebrar el 4t Torneig Benèfic de Golf Amics de Can Ruti hosted by Pep Anglès al Club de Golf Llavaneres. L’esdeveniment solidari continua superant la recaptació de les edicions anteriors, aconseguint 17.860 € entre inscripcions, tiquets per al sorteig benèfic i donacions

Aquesta nova edició del torneig ha tingut com a objectiu conscienciar sobre el càncer de tiroide, el cinquè càncer més freqüent en dones. Les donacions es destinaran a la recerca que realitza l’IGTP i lidera el Dr. Manel Puig Domingo per ajudar a establir protocols de tractament personalitzats per a cada pacient i trobar noves teràpies per fer front a aquesta malaltia. 

La competició,  amb Conserves DANI com a patrocinador principal, no només ha superat la recaptació sinó també la quantitat d’inscrits: va comptar amb 104 participants que van recórrer els forats en un camp de golf amb vistes increïbles al mar. L’esdeveniment va finalitzar amb un sopar, música en directe  i un sorteig amb varietat d’obsequis donats per les empreses col·laboradores i presentat per l’humorista i actor Jordi Rios. 

Agraïm als participants i empreses amigues que han fet possible aquesta quarta edició: Conservas DANI, M Automoción, La ​​Forchetta,  Garda, Caves Torelló, Mahou, Solan de Cabras, Graupera Concept, Club de Golf de Sant Andreu de Llavaneras, Flors Anglès, Bardinet, La Roca Village, Sebago, Assolim Food, Joan Bertran, Laura Bertran, David Oleart, Basi Group, Restaurant Chichu’s, Restaurant Mas Pou, Camiral, Dibar Café, Pefumeria Julia, Bra, Monix, , Endor Technologies, Jimmy Boyd, Can Bech, Silver Sanz, Srixon, Sofia Balut Paez, Rosa Bielsa, J. Roca joiers, Instituto Vila Rovira, Cristina Pitarch, Nomon, Pardo Yachts,  AlcuraHealth,  Bilif Project, Grup Constant, Los Santos, Espinaler, Frankfurt Parera, Golf Vallromanes, Condis, Varta, DSK, Smile, Bohi Spa, Caves Blancher, Marc Perez, Joan Gonzalez, La Habitación de Nekane, Angeles Arellano, SonPetit, Apropity, Àrea Gestió, Puig Doria, Tablao La Pacheca, Grup Racó. 

Podeu trobar un recull d’imatges de l’esdeveniment aquí

Fins l’any que ve! 

Projectes relacionats