La 5a edició del Torneig Benèfic de Golf Amics de Can Ruti hosted by Pep Anglès recapta més de €23.000 per a la recerca

Les donacions es destinaran a la recerca en càncer de tiroide que es duu a terme al Campus Can Ruti

09/07/2024

Amics de Can Ruti, juntament amb l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), va celebrar, el passat dijous 4 de juliol, la 5a edició del Torneig Benèfic de Golf Amics de Can Ruti hosted by Pep Anglès al Club de Golf Sant Andreu de Llavaneres. La recaptació final ha estat un èxit, es van aconseguir 23.335€ entre inscripcions, tiquets per al sorteig benèfic i donacions, superant la recaptació de les 5 edicions anteriors.

Totes les donacions es destinaran a la recerca en càncer de tiroide que es porta a terme a l’IGTP, liderada pel Dr. Manel Puig Domingo. L’esdeveniment solidari busca conscienciar sobre aquest tipus de càncer, el cinquè més freqüent en dones, i la importància de la investigació per trobar millors tractaments. 

La jornada esportiva, amb Conservas DANI com a patrocinador principal, va comptar amb 108 participants que van recórrer des de les 15h els forats del camp de golf i van gaudir de les vistes al mar. En finalitzar la competició, més de 150 assistents es van reunir per gaudir del sopar a la terrassa del club amb lliurament de premis, presentat pel jugador de golf Pep Anglès Jr, música en directe i un sorteig solidari amb una varietat de regals donats per les empreses col·laboradores i conduït per l’humorista i actor Jordi Rios

Moltes gràcies a tots els participants i empreses amigues que han fet possible aquesta cinquena edició: Conservas Dani, M Automoción, Bilif Project, Pardo Yachts, Grupo Constant, Los Santos, SonPetit, KH7, Mogauto, Camiral, Srixon, Joan Gonzalez, Garda, Alvita, Àrea Gestió, Ángeles Arellano, Assolim Food, AV Plus, Bohi Spa, Bra-Monix, Silver Sanz, Norbert Thomas, Busqui, Caves Torelló, Cole Haan, Condis, Dibar Cafè, Endor Technologies, Flors Anglés, Frankfurt Parera, Graupera Concept, La Habitación de Nekane, Silver ht, Varta, MTecnik, Skoda, Institut Vila-Rovira, Joan Bertran, La Nave, Soxland, Laura Bertran, Marc Perez, Mahou, Omoda, Perfumeria Júlia, Mas Pou, Smile, Sofía Balut Paez, Solan de Cabras, Espinaler, Can Bech, J. Roca Joiers, Enforma, Club de Golf Vallromanes, La Forchetta, Nomon, Sebago, Blancher, Jimmy Boyd, DSK. 

Pots accedir a les imatges de l’esdeveniment aquí

Projectes relacionats