Nova edició del Torneig Benèfic Pep Anglès – Amics de Can Ruti per la recerca en malalties endocrines minoritàries

L’esdeveniment solidari ha recaptat més de 11.000€ per la recerca

14/06/2021

El passat dijous 10 de juny es va celebrar el 2n Torneig Benèfic Pep Anglès – Amics de Can Ruti al Club de Golf de Sant Andreu de Llavaneres. L’esdeveniment solidari organitzat per Amics de Can Ruti i l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP) ha recaptat més de 11.000€ per la recerca de malalties endocrines minoritàries.

Hi va acompanyar una jornada assolellada, en la qual 90 jugadors van competir en el torneig de golf, gaudint de l’aire lliure i participant de sorteigs d’obsequis amb el mateix objectiu benèfic. La segona edició ha superat amb èxit a la del 2019 amb una recaptació final de més de 11.000 euros entre les inscripcions, sorteig i donatius d’empreses col·laboradores, entre les quals destaca Porsche Barcelona com a patrocinador principal. A més, la iniciativa ha comptat amb el suport de Jordi Villacampa, exjugador de bàsquet i ambaixador d’Amics de Can Ruti.

El 2n Torneig Benèfic Pep Anglès – Amics de Can Ruti contribueix a la prendre consciència sobre les malalties endocrines minoritàries, moltes vegades oblidades. És per això que els fons recaptats es destinaran a projectes de recerca per al tractament i diagnòstic d’aquesta família de malalties, com l’acromegàlia o el càncer de tiroide. Les donacions obtingudes ens impulsen a seguir endavant amb els projectes i ajudar els pacients afectats amb aquest tipus de malalties.

Pots veure les imatges del Torneig Benèfic aquí.