Recerca clínica en les complicacions de l’abús d’alcohol i altres drogues

Fins al 75% dels adults consumeixen alcohol i un de cada 10 tindran problemes de salut en relació a aquest consum. De fet, l’alcohol es distribueix per tot l’organisme i pot afectar a qualsevol òrgan.

Consumir alcohol durant l’embaràs, beure sent menor d’edat, intoxicar-se el cap de setmana i en definitiva, abusar de l’alcohol al llarg de la vida fa necessari que la població general conegui les conseqüències d’aquest consum a curt i llarg termini.

A Can Ruti fem recerca clínica en les complicacions de l’abús d’alcohol i les drogues com ara la cocaïna, el hatxís i els mòrfics. Tenim una Unitat dedicada específicament al tractament dels pacients que volen deixar de consumir i col·laborem amb els professionals de l’atenció primària, centres especialitzats, ONGs locals i grups d’afectats.

Volem diagnosticar aquest problema de salut de forma precoç però també ho fem quan les persones ingressen en aquest hospital per qualsevol motiu. Sovint l’abús d’alcohol o d’altres substàncies es posa de manifest durant la seva estada.

Fes la teva donació

Objectius

€ 40000 - Investigadors per a atendre noves àrees que requereixi la recerca, proves de laboratori, divulgació de resultats.

Equip

Investigador principal

  • Robert Muga Bustamante