Recerca clínica en les complicacions de l’abús d’alcohol i altres drogues

Fins al 75% dels adults consumeixen alcohol i un de cada 10 tindran problemes de salut en relació a aquest consum. De fet, l’alcohol es distribueix per tot l’organisme i pot afectar a qualsevol òrgan.

Consumir alcohol durant l’embaràs, beure sent menor d’edat, intoxicar-se el cap de setmana i en definitiva, abusar de l’alcohol al llarg de la vida fa necessari que la població general conegui les conseqüències d’aquest consum a curt i llarg termini.

A Can Ruti fem recerca clínica en les complicacions de l’abús d’alcohol i les drogues com ara la cocaïna, el hatxís i els mòrfics. Tenim una Unitat dedicada específicament al tractament dels pacients que volen deixar de consumir i col·laborem amb els professionals de l’atenció primària, centres especialitzats, ONGs locals i grups d’afectats.

Volem diagnosticar aquest problema de salut de forma precoç però també ho fem quan les persones ingressen en aquest hospital per qualsevol motiu. Sovint l’abús d’alcohol o d’altres substàncies es posa de manifest durant la seva estada.

Fes la teva donació

El sistema de pagament amb targeta es troba en manteniment, entretant pots realitzar la teva aportació via transferència bancària. Disculpa les molèsties.

Objectius

€ 40000 - Investigadors per a atendre noves àrees que requereixi la recerca, proves de laboratori, divulgació de resultats.

Equip

Investigador principal

  • Robert Muga Bustamante