Suport a les Plataformes Científic-Tècniques

La recerca biomèdica és fruit del treball en equip de científics i personal tècnic de recerca, entre d’altres. Però qui s’hi amaga en aquest “entre d’altres”? La recerca científica del segle XXI reclama l’ús de tecnologies sofisticades, complexes i costoses, i per aquest motiu l’IGTP compta amb la presència de les Plataformes Científic-Tècniques. Els serveis científic-tècnics tenen l’objectiu de centralitzar procediments i equipament, afavorir l’accés dels investigadors a tecnologia avançada, així com oferir la seva expertesa en tècniques d’elevada complexitat.

El manteniment de la tecnologia i l’adquisició de nous dispositius, així com del personal especialitzat per a dur a terme tots els complexes procediments científic-tècnics és altament costós i el finançament públic no acompleix el suport econòmic necessari.

Aquesta situació exigeix un sobreesforç del personal de les Plataformes Científic-Tècniques de l’IGTP en termes d’extenses jornades laborals, coneixements extres del manteniment dels equipaments i formació contínua en les noves tecnologies emergents en jornades extra-laborals per a garantir una recerca d’excel·lència.

Aquesta realitat malgrat ésser estimulant en moltes ocasions, pot resultar desgastadora i descoratjadora i, per tant pot implicar dificultats en la cerca de nous diagnòstics o teràpies per al conjunt de la nostra societat.

Actualment i sempre pensant en un futur immediat i de llarg recorregut per a donar lloc a un millor món a les següents generacions, no ens podem permetre que aquests entrebancs tinguin cabuda en el nostre dia a dia científic. Així és necessari, tant de manera altruista com en benefici propi, donar suport al personal científic-tècnic de l’IGTP per a donar l’abraçada que tant han merescut i segueixen necessitant. Qualsevol aportació econòmica, per petita que sigui, pot ajudar a donar suport i encoratjar a seguir treballant, com s’està fent i es continuarà fent sempre, en benefici de la recerca de tots els grups d’investigació de l’IGTP.

Fes la teva donació

El sistema de pagament amb targeta es troba en manteniment, entretant pots realitzar la teva aportació via transferència bancària. Disculpa les molèsties.

Equip

Investigadora principal

  • Carolina Gálvez Montón

Investigadores/s i personal que integrem l'equip

  • Maria Pilar Armengol
  • Marco Antonio Fernández
  • Eugeni Aragall
  • José María Hernández
  • Edurne Pedrosa
  • Lauro Sumoy