Torneig de pàdel solidari en benefici de la recerca de càncer de fetge infantil

Amb la participació de 160 jugadors i la col·laboració de diverses empreses s’han recaptat 4808 € per a la recerca

25/10/2022

La nova edició del torneig de pàdel solidari “Juguem x Can Ruti” ha recaptat 4808 € per a la recerca en càncer de fetge infantil a l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). 

L’esdeveniment. organitzat per un grup d’infermers de l’Hospital Germans Trias i amb Conservas Dani com a patrocinador oficial, va tenir lloc el dissabte 22 d’octubre al Club UP Badalona. Es van reunir 160 participants que van gaudir de la competició i de sorteigs d’obsequis i premis donats pel club de pàdel UP Badalona, Mon Ibèric, La Roca Village, Nox entre d’altres empreses col·laboradores.

La recaptació final es destinarà a la recerca en càncer de fetge infantil, una malaltia minoritària que es dona majoritàriament en infants menors de tres anys. El Grup de Recerca, liderat per la Dra. Carolina Armengol, treballa per identificar els factors biològics responsables de l’agressivitat tumoral per poder oferir als pacients afectats nous tractaments més eficaços i millorar l’esperança i qualitat de vida dels nens amb càncer de fetge metastàtic.