Una pacient del Campus Can Ruti recapta 3.100 € per a la recerca en càncer

Montserrat Barlam i Bruquetas ha destinat la recaptació del seu poemari “Records i esperances” a Amics de Can Ruti

20/09/2023

Montserrat Barlam i Bruquetas ha destinat la recaptació del seu poemari “Records i esperances” a Amics de Can Ruti, específicament, a la recerca en càncer que es realitza en l’Institut Català d’Oncologia (ICO) al Campus Can Ruti. Amb els seus poemes publicats en el 2021, Montserrat reflexiona sobre la seva vida i la seva experiència amb la malaltia, buscant acompanyar a través de les seves paraules a altres pacients que, com ella, són tractats dia a dia a l’Hospital Germans Trias. 
 
El divendres 15 de setembre, Montserrat va visitar, al costat del seu fill, els laboratoris del Campus Can Ruti per a fer el lliurament dels 3.100 € recaptats amb el seu poemari. La Dra. Anna Martinez Cardús, investigadora de B·ARGO – Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), i el Dr. Marc Cucurull, oncòleg i investigador de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), van acompanyar a Montserrat durant la seva visita, on va poder veure en primera persona la recerca que es fa al Campus. 

D’esquerra a dreta: Dr Marc Cucurull (ICO), Dra Anna Martinez Cardús (IGTP), Montserrat Barlam i Brusquetas i Dr Jordi Ara (Gerent Territorial de la Metropolitana Nord de l’ICS) 

Moltes gràcies Montserrat! Iniciatives solidàries com la teva ens ajuden a avançar en la recerca i cuidar dels nostres pacients.